Det är roligare att ha kul!

Skrivet av den sep 23, 2013 i Vardag med hundar | 1 kommentar

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men rätt som det var engagerade jag mig i något jag tycker är viktigt och otroligt jobbigt. Jag sitter i timmar vid min dator och söker information om försvarsmaktens( vår!) hundavel. Crazy vankar lite av och an, men han har en rent otrolig offknapp när det gäller. Undviker jag bara att se på hans uttråkade och lite ledsna ögon går det bra, han stör min inte. Så händer det något. Kompisen med den sexiga flattetiken  och den äldre förståndiga flattedamen dyker upp. En underbar promenad i den blåsiga, men otroiligt vackra höstdagen följde. Kompisen hade med sig fika och 2:5 metoden flög all världens väg. Det var en 2- dag som blev en före detta 2-dag utan något som helst tvekan. Cazy, den prickiga bocken, försökte fixa blandrasvalpar en lång stund innan han lugnade sig och de lekte. Kompisen hade med sig fika till hundarna också, goda lammnackar (jag tror i alla fall att de är goda, det verkar så. ) Det är livskvalité att sitta ute och fika med nöjda, knaprande hundar omkring sig.  Vilken tur att vi har vänner, min hund och jag! På ett sätt ville jag vara en sådan som bara njuter och inte lägger mig i sånt jag inte behöver lägga mig i. Men jag måste nog acceptera att jag aldrig kommer att vara tyst om det jag tycker är fel. Jag måste liksom gå på djupet och gnälla när det handlar om hundars väl och ve. Skönt i alla fall att få en paus ibland!

1 Kommentar

 1. Ja, det var mysigt!
  Lite vind ska man väl klara av. 😉
  Hundarna var nöjda efter 2 timmars-turen.
  Hoppas 5:2-dieten justerade sig i veckan.

  Gulligt att tänka på Sky som sexig!
  Men att Molly är förståndig är fakta.

  Må gott till nästa gång!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *