Det är synd om hunden!

Skrivet av den sep 13, 2013 i Vardag med hundar | 1 kommentar

Det dåliga samvetet blossar. Blåöga har urtråkigt. Jag passar barnbarn, går till tandläkaren och TÄNKER! Just nu har jag fem olika skrivprojekt på gång samtidigt och jag vill bara sitta vid datorn. Det är ett helvete att vara en projektmänniska, min hjärna jobbar bara med en sak i taget, dag och natt. Måltider hoppas över, sömnen kommer och går,  de där viktiga samtalen glöms bort och städning finns inte på världskartan.

Crazy är en rent otroligt snäll varelse, så han bidar sin tid och väntar. Rör jag på mig ser han på mig och det hugger till i hela mig. Jag VET att jag borde vara ute i skogen, att vi måste träna och ha oss för att han ska vara lycklig. Jag vet också att jag mår som bäst när han sover tungt, mätt av upplevelser och motion. Men så är det den där jävla engagerade hjärnan. Just nu brinner den för eventuella konstigheter på försvarets hundtjänstenhet, pälsfärgers betydelse för mentlitet, spännande forskning på Stockholms universitet om vargar och hundar och en del icke- hundrelaterade projekt som jag drömmer om.  Ibland känner jag mig så värdelös som ägare till en arbetande hund!!!

1 Kommentar

  1. Halloj! Känner igen det där med överbeskyddandet, kanske blir det ”större med åldern”? Lilla ”sessan på ärten” kan ex: sträcka sig (eller tacklas) om hon leker för tufft o snabbt med andra hundar, hon kan bli magsjuk av vatten utomhus, eller äter något oidentifierbart och kan även skrämmas av allt möjligt…… 😉
    Tror, hoppas och utgår ifrån att MH kommer går bra och att ”valpisarna” fixar det galant! Hoppas Crazys ögon ok igen och att det inte kommer tillbaka! Ser fram emot att ses den 19 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *