Det var värre ändå..

Skrivet av den sep 24, 2008 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 1 kommentar

Bad dem röntga även ryggen. hade hört om andra aussies som hade drabbats av L7S1, det vi förr kallade ”schäfersjukan”. Det innebär ryggproblem (minst sagt).  Och det hade han ju. Två korsband, pålagringar och ryggkotor som inte är ok. I ett av knäna är menisken delvis borta. Det klickar när han går och han har ont. Det kommer inte att bli bättre, bara sämre. Det finns nog inget annat än det svåra kvar.

Känner mig så konstigt avskärmad från verkligheten. Händer det här? Han sover ju som vanligt vid mina fötter när jag sitter och skriver. Och han är ju så levnadsglad. Det är nu upp till mig om han ska få dö med stövlarna på eller om jag ska vänta tills dess hans smärtor blir outhärdliga.

Jag har ett för stort ansvar just nu, men jag vet att jag kommer att ta det. Önskar att jag kunde vara mindre känslosam. Kärlek kostar.

1 Kommentar

  1. Kram på er, tänker på er och finner inga tröstande ord!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *