Fast nu är vi här igen.

Skrivet av den sep 26, 2009 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 2 kommentarer

Vad hände? Plötsligt skrev jag inget på min blogg.  Så kom behovet igen. Är detta en spegel av livet? Likt en fyr lyser ett intresse i taget upp och ett tag blev bloggen i tillfällig skugga. Som tur är handlar det inte om Lilla Blå. Han är inte i skugga, tvärtom.Vi jobbar vidare. Just nu är vår relation så nära. Det tog sin tid, vi har alltid varit goda vänner men det tog minst ett halvår innan det var VI. Nu är vi där, och båda gillar det. Som en sann Aussie är Benz lite av en enmanshund och vinner man hans förtroende så handlar det om vänskap för livet.

Vi tränar myckert. Små, små detaljer jobbar vi med. Frågor som : ” Hur fort går man på framförgående?”  och ”hur lämnar man av en apportbock” sysselsätter oss för närvarande. Benz gillar detaljer. Han har haft en god grund och försöker gärna om och om igen om jag inte belönar direrkt.

Tävlade högre spår och vi blev uppfyttade till elit. Inget att yvas över, uppflyttningspoängen är 480 och vi hade 487. Men ändå. Det var ett steg på vägen . Planen är att vi ska tävla sök i höst/ vinter och vara uppe i elit spår och sök till våren. Sen, och håll i er nu, sen är det SM som gäller. ( naturligtvis tränar vi freestyle parallellt, men vi kommer aldrig att tävla i den grenen, bara ha kul. ) Måtte hans kropp hålla, mentaliteten gör det, det är säkert. heja Lilla Blå!!

2 Kommentarer

  1. hej på er ! OCH GRATTIS ÄN EN GÅNG TILL UPPFLYTTET ,vad härligt att höra att ni hittat fram till varandra och att du är nöjd med honom saknar honom ofantligt mycket brukar tänka på honom väldigt mycket ,tänkte höra om du har några nya foton på Benz och även på dig och Benz tillsammans skulle vara skoj att få sätta ut på hemsidan ha det bra en jätte kram från oss /

  2. Grattis till uppflytten!

    Brukar gå in och kika här lite då och då, hoppas allt är bra med er och att era planer går som planerat!

    Mvh Malin med Moa och Tjabo!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *