Fredspris och tävling

Skrivet av den okt 9, 2009 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 0 kommentarer

Obama fick fredspriset och det kan ha varit fel. Men å andra sidan kanske det var helt rätt ändå?  Kanske är det tanken som räknas ibland? faktum kvarstår, denna person är en av världens inflytelserikaste män och han verkar mänsklig!

På ett helt annat plan befinner jag mig i mina drömmar om Benz och min tävlingskarriär. Vi tränar för fullt och båda älskar det! Vi kommer att tävla vår sista lydnadstävling (hoppas jag) den 25 okt. Får vi ett förstapris då kommer vi att ägna oss enbart åt brukstävlingar eftersom vi båda gillar att jobba i skog och mark. Vi måste skynda oss. Den klubb som anordnar dessa tävlingar är i kris. Dålig ledning (tycker jag, inte Benz, han skiter i vilket) har gjort att läget för framtiden är minst sagt osäkert.  Än så länge finns både spår- och söktävlingar och just nu är det det vi jobbar på .

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *