Här vilar inga halta löss!

Skrivet av den Dec 31, 2008 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 0 kommentarer

Hältan gick över igen. Ska inte ta vid mig så.

Vi kom just in, en av oss med en jättelång tunga, den andra med röda kinder. Vi tränade uppletande och lite lydnad. Båda har lika kul, det är en välsignelse med en hund som verkligen vill jobba i alla lägen.

Pratade med hans gamla matte Anna häromdagen. Vi pratade om snö och draghundar. Jag berättade hur jag saknade den där känslan då man tolkade efter hundarna, den där hisnande känslan av att nu går allt åt skogen. Det var som att åka berg- och dalbana, fullt ös medvetslös, liksom.

Anna berättade då att Benz älskar att dra. ”Ja, höger och vänster kan han ju, ja så sakta och stanna förstås” Finns det något den hunden inte kan? Jag får reda på nya kunskaper hela tiden.

Önskar jag hade råd att köpa en kärra till honom så han åtminstonde kunde följa med och handla. Vi får väl se när jag blir rik en dag.

Nu ska vi fira nyår. Jag ser verkligen fram emot det nya året, jag tror det blir ett bra år. Trots finanskrisen.

GOTT NYTT ÅR

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *