Inspirationsdag!

Skrivet av den Dec 14, 2008 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 0 kommentarer

Var på adventskonferens ang, farliga hundar igår. Jag satt där hela dagen och njöt av det ena föredraget efter det andra. David och Maria Selin anordnade sin åttonde konferens och med sedvanlig elegans serverade de Sveriges grädda på området. Välbesökt var det också: ca 300 personer.

De hade till och med lagt in en politikerdebatt någonstans i mitten Jag har ingen aning om hur de lyckades med det, faktum var att det på scenen satt en representant för alla riksdagspartier utom centern. På själva Lucia!! Intressant debatt blev det, ledd av en formidabel samtalsledare. Politikernas relativa okunnighet på området lös igenom. Inte hos alla, men hos en del av dem, särskilt kommunalpolitikern från Norrköping.Samtalsledaren avslutade debatten med att säga: ”vill ni politiker veta något är det bara att fråga. Här i rummet finns den kompetens ni i så fall behöver!” Jättebra!

Idag har jag slöat hela dagen som en slags motreaktion på gårdagen. Vill så mycket och har så många idéer att jag måste vila lite. Och julstädningen får nog vänta lite till. Jag kelar heller med ”Lilla Blå” faktiskt och det är ju några dagar kvar till jul.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *