Medieträning tack!

Skrivet av den apr 29, 2009 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 6 kommentarer

Jag fegade ur! Jag lämnade ”lilla blå” i bilen. Han, om någon, skulle ha gjort sig bra i bild, men jag insåg att det kunde bli problem med många hundar i en liten soffa i TV-studien.  För det var litet och gemytligt. De hade med fem (!) Perro och en Curly Coated retriver. Det var synd men jag vågade inte utsätta Benz och mig för risken att han skulle fräsa till åt någon av hundarna. ”Men i så fall blir det bra TV” sa den programansvariga lugnt. Möjligt tänkte jag, men jag vill inte utsätta oss för den risken i alla fall.

Fy så svårt det var! Malou von Siwerts, så vacker i sin vita klänning och så vänlig, utgjorde en trygg punkt, men jag fick inte riktigt de frågor jag trott att jag skulle få och svävade på målet, svamlade och kände inte att jag riktigt fick fram det jag villa ha sagt. TV är ett svårt medium, särskilt i direktsändning!” Jag beundrar sådana som lyckas, själv kände jag att det nog inte var min grej.

Men, nya erfarenheter är alltid positiva och nu, när mina femton minuter i rampljuset är över får jag lägga detta äventyr till handlingarna och påbörja något annat att oroa mig för.

Det var jättekul i alla fall, särskilt att bli sminkad av ett proffs! Det var premiär för mig men gav mersmak. Tydligen har jag en fåfäng ådra trots allt.

Nu ska jag ut i kvällssolen!

6 Kommentarer

  1. Mitt intryck var att du var lugn och samlad, dessutom mycket tvmässig (= snygg!) Rörande svammel och svävningar??? Det var helt enkelt kanon! pusspånosen!

  2. Vad synd att jag missade detta, hade varit kul att se!

  3. Finns att beskåda på nätet. TV¤:as hemsida, Efter tio heter programmet. Kram

  4. Tyckte du var jättebra! Håller med svärdottern i allt!
    Inget svammel så lång ögat kunde nå, men äldsta sondottern din tyckte du var för lite med i bild.. ”var är farmor nu då?!”

  5. Du vet redan vad jag tyckte! Kanon!
    Kram

  6. KANON. Du gav ett lugnt och mycket seriöst proffsigt intryck inget svammel över huvudtaget. Mycket stolt över dig. Kram Brorsan

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *