Nu är Hundtanten på gång!

Skrivet av den aug 16, 2010 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 0 kommentarer

Äntligen här igen på min alldeles egna blogg. Benz mår strålande som vanligt och vi är igång och tränar efter ett lååååångt sommarlov.  Vi har passat 7 svarta labradoprvalpar och berikat deras tillvaro av hjärtans lust.  Benz, det slagsmålsbenägna blåögat, har gått utan koppel och halsband i flera veckor och bara umgåtts med en liten hundfamilj bestående av valpmamman Ester och en valp på 5 månader. De tre har varit ett fast sammansvetsat gäng och Benz har verkligen lekt och pysslat med sin familj, putsat öron och plockat kardborrar. Det har varit underbart att se honom, den osäkre, i den trygga rollen av flockmedlem. Själv har jag  skrivit en del och just nu är tryffelhundar mitt stora intresse.  Urspännande! Och gott.

Nu ska vi ut och spåra lite, lilla blå och jag. Jag kan meddela att han gillar att det blivit svalare igen. Hundar, detta märkliga släkte som utan tvekan kan sova gott mitt i solgasset, men som absolut inte kan/ vill jobba i värmen.  Nå, vem vill det egentligen?

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *