Sovdags

Skrivet av den okt 30, 2008 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 4 kommentarer

Benz sover. Och sover. Han sover i en bäddsoffa, som  min son och hans sambo bäddat. Benz och jag gick en tretimmarspromenad i skogen, kanske är det därför han är så trött?  På flera timmat har han bara bytt sovställning då och då, från huvudände till fotläge. Däremellean har han vräkt sig tvärsöver, på rygg i en avslappnat skön stil. Han drömmer ibland, småskäller och småspringer.

Så nu kommer frågan. är han bara fysiskt trött? Är det mentalt?  Stressar han av? Eller är han kanske sjuk? Om han stressar av, vad innebär det för hans arbetslust? Bygger den på stress? Om han är sjuk- är de där helvetets sändebud i form av fästingar som fångat honom i sina garn?

Så konstigt livet är numera. Jag blir allt kunnigare på ett sätt och allt osäkrare på ett annat. Jag har faktiskt ingen aning om varför Benz sover som han gör. Men det ser skönt ut, han verkar trygg även då han drömmer, så han får sova. Snart ska vi gå sista kvällsrundan i spöregnet, då vaknar han väl till.

Sa till Anna att han får bli kvar här om det var OK med henne. Det var det, vi skriver avtalet i nästa vecka.

4 Kommentarer

  1. Grattis!

  2. blir så glad! Sovandet kommer med tryggheten. Han är trygg o därmed slappnar han av. Arbetslusten finns där var så säker 🙂 kramar ewa

  3. Hei på deg!
    Godt å se du har fått en liten blå og kose deg med nå, han høres koslig og fin ut. Sover han etter 3 timers tur! Han er fornøyd og trygg, og som du vet hunder sover mye. Det er jo helt normalt , han har bestemt at han blir hos deg og har funnet roen. Så lykke til fremover!
    Klem fra Solfrid, Chinok og Marek i Sandefjord.

  4. Hej Solfrid! Roligt att höra från dig och guttarna! Hoppas vi ses igen! Ingrid, snart ägare till Benz (tror jag)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *