Vad hände på spåret?

Skrivet av den okt 27, 2013 i Vardag med hundar | 1 kommentar

Gullhunden och jag tävlade i dag. I alla fall var det vad jag hade planerat. Vad Crazy tänkte sig vet inte jag i alla fall. Lite fjärilar i magen hade jag väl, men mest är det så fruktansvärt kul att tävla i bruks. Vi började och slutade i spåret. Jag har tävlat i appellklass med de flesta av mina hundar med blandat resultat men aldrig misslyckats med spåret! Crazy fick inget fäste och virrade runt, åt gräs, kissade och jagade sorkar. Så efter att ha gått upp tidigt, åkt flera mil och väntat på vår tur ett par timmar så var det hela över på några minuter. Snopet var ordet! Så börjar tankarna fara, om inte om varit, om jag gjort si eller så, är jag totalt värdelös, etc. etc.

Nå, nu är det soffan som gäller. Där dricker jag te och slickar mina sår. Crazy sover, nöjd med sin dag. Han är så absolut oförutsägbar, den hunden!

1 Kommentar

  1. Halloj hur har ni det i sommarvärmen? Syrran undrar och saknar fina brorsan 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *