Välkommen!

Skrivet av den Nov 5, 2008 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 7 kommentarer

Nu är alla papper undertecknade. Benz ”den blå” kom hit för att stanna. Vi firade, Benz med en specialgjord hundtårta, vi andra skålade i mjölk och hälsade honom välkommen. Det är så härligt att vara barnslig ibland! Tårtan,  med en maffig blandning av leverpastej, kalkon, ost och grädde kommer säkert att ge diarré och pruttanfall. Det får vi ta, jag är 100% säker på att Benz tycker att det var värt det. Redan när jag gjorde tårtan stod han och väntade, säker på att den var till honom. Han åt snabbt upp alltihop och slickade sen både fat och mattan fatet stått på i säkert 10 minuter.

 Benz tårta Benz smarriga tårta

USA- valet är över, i Vita huset kommer från och med nästa år och en tid framåt opptimism och framtidstro att råda. I min lilla värld tror jag att  det blir likadant. 

Benz och jag var ute hos hundtränaren Lotta Linusson i dag. Hon tävlar SM i lydnad med sina Hovawarttikar och hon har en så härlig träningsfilosofi. ”Jag jobbar inte med dominans!” sa hon lite avvaktande då vi möttes, ”jag jobbar med konkurrens. När hunden gör rätt vinner den belöningen, när hunden gör fel vinner jag!” Perfekt! Den filosofin köper jag på en gång!

Benz fattade direkt. Han är både smart och lättlärd och klurade ut en hel del på egen tass. Vi hade en kul och lärorik timme där tiden flög iväg trots att vi egentligen bara jobbade på små, enstaka detaljer som att hålla fokus i vänstersvängar. Det visade sig att jag inte hade någon vänsterfot bara massor av högerfötter som trasslade in sig i varandra så jag klev fel om och om igen.

Det händer då och då att saknaden efter Maro slår till med full kraft. Då är det gott att ha en blåprickig varelse vid sin sida. Jag är så tacksam för det!

kamera-122

Benz, den välkomne!

7 Kommentarer

  1. Grattis! Jag hoppas & tror att ni får det bra tillsammans.

  2. Grattis!

  3. GRATTIS! kramar i mängder till er båda! Sitter o fäller en tår av glädje att du hittade hans hjärta! kram ewa – mericas

  4. Grattis, Han är fantastiskt fin Benz.. lycka till med honom.. =)

  5. hej ! vad härligt att han ska få stanna hos dig önskar er all lycka till han är en underbar liten gosse min dörr och telefon:) står alltid öppen för er kramar från Benz mormor pussa och krama honom i massor från oss

  6. Benz välkommen i familjen önskar mattebror. Vill också tack för en oförglömlig lördag, grisöra och lite snack vad kan kan man mer önska av livet. Kram

  7. Vad roligt att få se bild på honom, och så fin han är (säger jag som har en förkärlek till de blå). Tårtan såg riktigt smarrig ut!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *