Somliga går med trasiga skor.

Skrivet av den jan 22, 2010 i Hundtantens blogg, Vardag med hundar | 1 kommentar

Mina skor är verkligen trasiga. Jag kunde använda dem i en luffarpjäs. De är svarta, stora och har stora gluggar där snön sipprar in. Jag borde väl köpa nya,  fast jag vill på något sätt inte. De var svindyra, jag köpte dem på Intersport för ett år sedan och de borde av priset att döma hålla min livstid ut. Det gjorde de inte.

Mina skor väcker många tankar. Det jag betalade för dem skulle ha tillfört mycket för människorna på Haiti i dag. Skorna symboliserar på något sjukt sätt allt som är skevt med fördelning av resurser.

Jag lever i en previligierad värld. Det gör Benz också. Jag har anmält oss till en massa tävlingar i vår, får väl se hur det går. Vi måste ju satsa nu, ingen av oss blir ju yngre med åren.

1 Kommentar

  1. Var nyfiken på din sida efter att ha läst om dina böcker och det var så jag hittade hit.
    Jag har gjort upptäckten att skor (oavsett pris) inte är gjorda att gå i! I alla fall inte ur en hundmänniskas perspektiv. Inga av de märken som jag har testat har hållt måttet än så länge. En vår, vinter, sommar eller höst är max hållbarhet på skorna.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *